Contact

Koken in uw droomkeuken

Marc Govaerts: ervaren schrijnwerker voor uw keuken in Nijlen en omstreken.

Wij zijn uw persoonlijke aannemer voor de realisatie van uw keuken. We regelen alles om de keuken van uw dromen te realiseren: in ons atelier vervaardigen we alle keukenmeubels en andere keukenonderdelen. We voorzien ze van ons eigen lak- en spuitwerk. Zo leveren we esthetische, kwalitatief hoogstaande en duurzame keukens af waar u lang van zult genieten. Daarnaast vervaardigen we werkbladen in verschillende materialen, waaronder natuursteen.

Ook uw fornuis, oven of koelkast nemen we voor onze rekening, want alle keukentoestellen kopen we aan via de groothandel. Tot slot plaatsen we alles zorgvuldig bij u thuis.

Een feilloos afgewerkte keuken bij u thuis kost u weinig moeite: schakel onze hulp in als schrijnwerker voor uw keuken in Nijlen en geef uw wensen en voorkeuren door. Wij voeren de rest uit en al uw keukenzorgen zijn van de baan. Ook wanneer herstellingen vereist zijn aan uw keuken.

Profiteer zelf ook van onze totaalservice voor keukens aan de juiste prijs. Doe een beroep op Schrijnwerkerij Marc Govaerts, uw ervaren schrijnwerker voor een keuken in Nijlen en Antwerpen. Vraag naar onze referenties of een gratis offerte via mail, telefonisch of via het contactformulier. Wij werken ook samen met binnenhuisarchitecten om hun nieuwbouw- of renovatieprojecten tot een goed einde te brengen.

Contacteer ons!
03/500 05 18